Brza i pouzdana dostava

Uslovi dostave


Dostava se vrši do ulaza u stambeni objekt željene adrese. Ukoliko se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije dužan nositi robu do spratana kojem se nalazi kupac već do ulaza u zgradu. Dostava se vrši putem prevozničkih kompanija koje obavljaju usluge transporta.

Dostava je moguća na teritoriji cijele BiH po cijeni od 10 KM po jednoj isporuci za male pakete (do 0,25 m3 i do 15 kg). Za isporuku većih paketa (preko 0,25 m3 i preko 15 kg) najbolje da nas kontaktirate putem e-maila ili na broj telefona 037/512-850 kako bi Vas upoznali o eventualnoj promjeni cijene usluga dostave.

Dostavna služba isporuku vrši u roku od 24 – 72 sata od preuzimanja pošiljke u skladištu!

Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja.

Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju.